Verbatim CD-R 700Mb Spindle 50Pk

Actuele status: op voorraad
€20,95
Fabrikant: VERBATIM
Product nummer: 43343
Bij Verbatim CD-R/RW-schijven wordt gebruikgemaakt van technologie van MKM/Verbatim die een hogere opnamekwaliteit waarborgt voor al uw opnamen. Dankzij de R&D van Mitsubishi Chemical en de nauwe samenwerking met fabrikanten van schijfstations, worden de schijven van Verbatim gekenmerkt door een brede compatibiliteit, waardoor ze ideaal zijn voor het delen van computergegevens, video-opnamen, foto′s en muziek. Van de nummer 1 van Europa op het gebied van opnamemedia

SCCG CD/DVDR ′03 - ′09.

CD-R is een beschrijfbare schijf met een capaciteit van 700 MB. Voldoet aan de specificaties van Orange Book Part II Version 3.
De ′mechanische specificaties′ van Verbatim-media zijn uiterst nauwkeurig. Gegevens die erop worden opgeslagen kunnen worden gelezen op een breed scala aan schijfstations. Hierdoor worden Verbatim-schijven gekenmerkt door een hoog niveau van compatibiliteit tussen apparaten die werken op uiteenlopende snelheden.

Superieure weerstand tegen UV-straling.
Levensduur bij archivering: Extra Protection - tot 40 jaar; AZO - tot 100 jaar.
Laagste foutpercentage bij diverse cd-schrijfapparaten.

Schijven met een Crystal-oppervlak zijn voorzien van een extra harde kristalheldere beschermlaag. Hierop kan worden geschreven met een CD/DVD-markeerpen.