BROTHER Printer HL-3170CDW

Actuele status: op voorraad
€299,00
Fabrikant: BROTHER
Product nummer: HL3170CDWRF1
De HL-3170CDW is een compacte, moderne kleurenledprinter met een breed scala aan functies, die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van thuiskantoren en bedrijven. De hoge printsnelheid van 22 ppm in kleur en zwart-wit, zorgt ervoor dat documenten van professionele kwaliteit razendsnel worden afgedrukt.

Profiteer van flexible aansluitmogelijkheden zoals de bekabelde of draadloze netwerkverbinding, waardoor meerdere gebruikers vanaf diverse werkplekken kunnen printen. Daarnaast is er een reeks mobiele functies beschikbaar, zoals direct printen vanaf een Apple, Android of Windows smartphone of tablet via de gratis Brother iPrint&Scan app. Tevens kan er direct geprint worden via Apple AirPrint en Google Cloud PrintT.

U kunt besparen op printkosten door te kiezen voor de voordelige, hoge capaciteit tonercartridges, waarmee u tot wel 2.200 pagina′s kunt afdrukken. Alle Brother kleurenledprinters maken gebruik van gescheiden drums en toners, waardoor u verder kosten bespaart. De HL-3170CDW voldoet aan het ′Der Blaue Engel′ milieukeurmerk en is ENERGY STAR gecertificeerd, waardoor u verzekerd bent van een laag energieverbruik, een lage geluidsproductie en een recyclingvriendelijk ontwerp.

Kleurenledprinter (single pass)
Afdruksnelheid tot 23 ppm
Duplexunit, voor dubbelzijdig afdrukken
Afdrukresolutie 2400 dpi Class
Netwerkklaar (bekabeld en draadloos)
Emulaties PCL6, BR-Script 3
Papierlade voor 250 vel, handmatige invoer voor 1 vel
Gratis app iPrint&Scan voor smartphones en tablets
Web- en Clouddiensten:
Afmetingen 410 x 465 x 240 mm