LACIE Porsche Mini USB3.0 P9220 1TB

Actuele status: Tijdelijk uitverkocht, bel ons
€89,99
Fabrikant: LACIE
Product nummer: ITLAPORMINI1TB
De ultieme combinatie van design en prestaties
De LaCie Porsche Design P′9220 Mobile Hard Drive is meer dan slechts een opslagmedium voor uw bestanden . het is een samenwerking tussen een van de meest befaamde ontwerpbedrijven ter wereld en LaCie. Met een ultieme combinatie van snelheid, ontwerp en technologie is de P′9220 een werkelijk unieke mobiele schijf.

Vorm van Porsche Design, functionaliteit van LaCie
In 2003 werkten LaCie en Porsche Design voor het eerst samen aan een van de meest herkenbare externe harde schijven op de markt, die sindsdien altijd zeer populair is gebleven. Ook daarna hebben de twee bedrijven samen allerlei producten met een perfecte werking en subliem ontwerp ontwikkeld. Het luxemerk en het toonaangevende technologische bedrijf vullen elkaar uitstekend aan. De technische invloeden van LaCie worden gecombineerd met de exclusieve en tijdloze vormen van Porsche Design.

Maak nog sneller back-ups met USB 3.0
De USB 3.0-interface van de P′9220 zorgt ervoor dat u sneller dan ooit tevoren bestanden kunt overbrengen . voor een videobestand van 700 MB kan dit in slechts 7 seconden! U kunt back-ups maken van foto′s, audio. en videobestanden uitwisselen met vrienden,

of belangrijke bestanden veilig opbergen. Met de snelheid van USB 3.0 zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Dankzij de capaciteit tot wel 1 TB, kunt u bovendien al uw bestanden op één schijf bewaren.

Veilig en sterk aluminium
De geraffineerde, tijdloze creaties van Porsche Design zijn een wereldwijd begrip, en de P′9220 vormt hier geen uitzondering op. De inwendige schijf wordt beschermd door een 3 mm dikke behuizing van sterk aluminium, zodat uw gegevens altijd veilig zijn opgeborgen. LaCie en Porsche Design hebben vorm en functie gecombineerd tot een mobiele schijf die er fantastisch uitziet (en geweldig werkt) en overal mee naartoe kan worden genomen.

Automatische back-up
Eenvoudige installatie en automatische, zorgeloze back-ups voor zowel pc′s als Mac-computers.

Wachtwoordbeveiliging
Met de geïntegreerde LaCie Private-Public-software kunt u er gemakkelijk voor zorgen dat uw bestanden altijd en overal beschermd en veilig zijn.

Veilig online opslag
U ontvangt tevens 10 GB online opslag bij Wuala voor een periode van een jaar. Hiermee zijn gegevens veilig online op te slaan en te delen.

40% energiebesparing
Dankzij de automatische Eco-modus wordt het energieverbruik tot 40% verlaagd wanneer de schijf niet wordt gebruikt. Hierdoor neemt de gebruiksduur van de batterij van uw notebook of laptop aanzienlijk toe.