INTEL Core I7-4790K 4Ghz S1150

Actuele status: Tijdelijk uitverkocht, bel ons
€417,45
Fabrikant: INTEL
Product nummer: BX80646I74790K
Ongelofelijke prestatiekracht en sensationele visuals op hun best. Kies voor topprestaties voor je meest veeleisende taken met een vierde generatie Intelr CoreT i7 processor. De vierde generatie Intel Core i7 processor is perfect voor de meest veeleisende taken, een verschil dat je kunt zien en ervaren in HD en 3D, multitasking en multimedia.

Schakel moeiteloos tussen de verschilende toepassingen dankzij de slimme multitasking van de Intelr Hyper-Threading Technologie. Ervaar een automatische snelheidsboost wanneer je die nodig hebt, dankzij Intelr Turbo Boost Technologie 2.0. Beleef films, foto′s en games op een vloeiende en realistische manier dankzij een aantal geïntegreerde visuale verbeteringen-zonder dat je extra hardware aan hoeft te schaffen.

Ervaar prestaties die je kunt zien en beleven, met een langere accuduur, geïntegreerde beveiliging voor nog meer bescherming en extra gemoedsrust dankzij de verbeterde beveiligingsmogelijkheden. Kies voor de vierde generatie Intel Core i7 processor voor alles wat je wilt bereiken. Want het enige dat nog geweldiger is dan Intelr technologie is wat jij ermee kunt doen.